Berghs School of Communication
Den här artikeln är producerad av Berghs redaktion. Berghs redaktion består av medarbetare på Berghs kommunikationsavdelning, Berghs Communications, samt gästskribenter, lärare och studenter. This content is produced by Berghs.
Inlägg av Berghs School of Communication
Att skriva handlar långt ifrån bara om ord!
Någon sa en gång att copywriter är det enda yrket där man kan sitta med fötterna på skrivbordet och ändå hävda att man jobbar.
"Svenska företag kan fortfarande bli bättre på att sätta användaren i fokus"
Simon Beyer har genom sin kurs Digital marknadskommunikation hjälpt åtskilliga företag och organisationer att ta vara på de möjligheter som den digitala transformationen skapat.
"All Content Design är kommunikation"
Det anser Jenny Gemzell, kursansvarig för Berghs kurs i Content Design.
Berghs studenter tar hem två pennor och fyra kuber i The Young Ones
I 2018 års upplaga av One Shows studenttävling var 10% av finalisterna studentgrupper från Berghs - och de kammade hem sex av priserna.
Berghs Morning Routine: Röststyrning
Vi gör en framtidsspaning och tittar närmare på framtiden för Voice.
Berghs Studentbyrå släpper podd
Årets Studentbyrå släpper en podcast för att styrka deras koncept State of Mind.
Berghsduo rekryterades innan examen
Anna Salonen och Ida Jonsson lyssnade inte på dem som sa att det är omöjligt att kombinera studier och arbete, och nu har de såväl anställning innan examen, som en nominering i The Young Ones.
Berghs Morning Routine: Datadriven kommunikation och integritet
Berghs Morning Routine om datadriven kommunikation och integritet avhandlade såväl hur Facebook och falska nyheter påverkar vår världsbild, som retargeting-annonser.
"Förändring sker inte av sig själv, vi måste driva den tillsammans"
Patrizzia Ohlson och Haisam Mohammed skapade föreläsningsserien Perspektiv TALKS i syfte att ge unga kommunikatörer analys och verktyg för att ta ställning och förändra skevheter i branschen.
“Sweden will always be home in my heart, but Australia is my second home”
Felicia Forss’ journey started 7 years ago, when she worked in Berghs’ cafeteria and fell in love with the atmosphere at the school.
Berghs utmanar influencers att äta gammal mat – för miljön
Gammal mjölk, ost med gröna kanter och gurka som blivit mjuk i kanterna.
SPEAK YOUR MIND - i Berghs Grad Show!
Vad skulle du säga om du fick en minut på dig att övertyga världen om vad du vill?