Berghs School of Communication
Den här artikeln är producerad av Berghs redaktion. Berghs redaktion består av medarbetare på Berghs kommunikationsavdelning, Berghs Communications, samt gästskribenter, lärare och studenter. This content is produced by Berghs.
Inlägg av Berghs School of Communication
"Att kunna svara på frågor är bra, men att kunna ställa dem kan vara minst lika effektivt"
En bra planner vägleder och inspirerar den kreativa processen och det kreativa samtalet.
Varför läsa Copy på engelska?
Är du intresserad av att jobba på ett internationellt företag?
Nyfiken på Content Marketing?
Alla pratar om content marketing.
Berghs korad till världens bästa kommunikationsskola i Cannes - igen!
Den 24 juni 2015 utsågs Berghs för andra året i rad, och fjärde gången totalt, till världens bästa reklamskola vid Cannes Lions, som brukar beskrivas som ”VM i reklam”.
Berghsstudenter vinner pennor i prestigefyllda D&AD
Igår hade den stora tävlingen D&AD sin årliga prisutdelning i London.
Berghsstudent får drömpraktik på Apple
Vi fick en glad nyhet här på Berghs.
Nakna kommunikatörer i Cannes – hur förtroende inte kan köpas
Vad har den nakna kocken Jamie Oliver, Pharrell Williams, Julia Louis-Dreyfus och Marilyn Manson med reklamtrötthet att göra?
Välkommen!
Vad händer när blivande marknadskommunikatörer tar sig an samma kommunikativa utmaningar som naturskyddsföreningen har på sin agenda?
Berghs named world's best communication school in Cannes - again!
Berghs School of Communication was named world’s best advertising school at Cannes Lions for the second consecutive year and for the fourth time in total.
Läs mer →Studenter gör reklamfilmer åt ideella organisationer
Berghsstudenter har hjälpt 12 ideella organisationer att ta fram reklamfilmsidéer.
Vilka är snackisarna i Cannes 2015?
Artificiell intelligens.
Läs mer →Future Lions School of the Year - nominated cases
For the fourth time Berghs School of Communication won the prestigious award Future Lions School of the Year, making the school the most awarded in the world.
Läs mer →